Notice: Undefined offset: 1 in /home/www/lyngs.dk/administrator/components/com_gcalendar/libraries/Zend/Gdata/ClientLogin.php on line 150

 

 

Lyngs vandværk

 

Lyngs Vandværk er et moderne vandværk, som overvåges konstant og vedligeholdes og udvides efter behov. Målet er at levere en ren og stabil vandforsyning, som lever op til de krav vi alle med rette kan stille til vores drikkevand.

 Vandkvaliteten sikres gennem udtagning af vandprøver, løbende gennem året. Dette sker i samarbejde med et godkendt analyseinstitut og Struer Kommune, hvor Struer Kommune er tilsynsførende myndighed.

For at sikre, at dit vand altid har den samme høje kvalitet, får vi taget vandprøver med fast interval. Vandforsyningens analyser er opdelt i direkte-, mikrobiologiske- og fysisk/kemiske undersøgelser.

  • Den direkte undersøgelse omfatter: temperatur, lugt, smag og farve.
  • Den mikrobiologiske undersøgelse omfatter kimtal ved 22o celsius og 37o celsius, Coliforme bakterier ved 37o celsius, E.Coli og Enterokokker.
  • Den fysisk/kemiske undersøgelse omfatter en lang række mineraler og pesticider. Bl.a. hårdhedsgraden (betegnet som odH).
  • Link til analyseresultater    I tvivl om hvad det er vi tester for, så er der hjælp at hente her.

Her er kort til download over ledningsnet for Lyngs vand, som dwf fil.: kommer senere

Snavset tøjvask ved ledningsbrud

Hvad gør man, hvis man står med en kogevask, der er blevet gul p.g.a. snavs i vandet efter f.eks. ledningsbrud ?

Link til vaskeanvisning

 

 

Oversigtskort over ledningsnet og forsyningsområde for Lyngs vandværk

 

Gå til toppen UA-35437605